Suzuki-márkakereskedés nyílt Kisújszálláson

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson 35 éve üzemelő Sándor Service mostantól a Suzuki hivatalos márkakereskedése és márkaszervize is lesz egyben. A Suzuki Sándor nyílt hétvégéjén bárki kipróbálhatja a márka teljes hazai felhozatalát, köztük az új Balenót is, a Suzuki legújabb modelljét.

Két motorkerékpár márkakereskedés után, a Suzuki Sándor az idei első autószalon, ami a Suzuki egyre bővülő kereskedői hálózatában nyílik. “Meggyőződésem, hogy az év második felében is tudunk tovább növekedni, hiszen a Vitara, az SX4 S-Cross, a Swift és a Celerio mellé nemrégiben megérkezett a legújabb modell, a Baleno, és nem titok, hogy idén még egy saját gyártású modell is megújul, érkezik a frissített S-Cross”- mondta az ünnepélyes szalonavatón Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója.

A Suzuki márkakereskedések avatásakor kialakult hagyomány szerint, a szalagátvágást követően a Magyar Suzuki Zrt. vezetősége egy pénzbőséget hozó, vevő-csábító, integető porcelánmacskát ajándékozott a Suzuki Sándornak jókívánsága jeléül.

A pénteki szalonavató után megkezdődött a Suzuki Sándor nyílt hétvégéje, teljes üzemben. Az érdeklődők a kereskedés tesztautói közt olyan sikeres modelleket próbálhattak ki, mint a Vitara, az SX4 S-Cross vagy épp az indiai gyártású új Baleno.