Új forgalmazója van a Steyr traktoroknak hazánkban

A Magtár Kft. ez évtől az osztrák Steyr traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal – így teljes terméktámogatással – rendelkező magyarországi forgalmazója – jelentette be a Magtár Kft. ügyvezető igazgatója Budapesten az AGROmashEXPO mezőgépipari kiállításon.

A CNH cégcsoporton belül a Steyr traktorok prémium kategóriájú termékek, amelyek megfelelnek a mai kor követelményeinek, a fejlesztésekben pedig élen járnak – mondta Harald Boitllehner, a CNH Industrial Österreich GmbH üzletigazgatója, aki a kelet-európai és balkáni térségért és Ukrajnáért felel.    Az 55-300 lóerős Steyr traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelten kezeli a magas színvonalú szerviz és alkatrészellátást is – közölte Kövesdi Sándor értékesítési vezető.

Tóth János, a Magtár Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: a cég a szántóföldi növénytermesztés gépeinek forgalmazásával foglalkozik.     A vállalat forgalma 2015-ben 5,5 milliárd, míg tavaly mintegy 6 milliárd forintot tett ki. Az idén a tervek szerint a Magtár Kft. forgalma 8 milliárd forint körül lesz. A cég árbevétele jelentősen függ a gazdálkodók pénzügyi lehetőségeitől, a gépbeszerzést támogató pályázatok kiírásának ütemétől – mondta Tóth János.