Ilyen Suzukikat még nem látott a világ

Bemutatkoztak a Suzuki legújabb koncepciómodelljei a Tokiói Autószalonon. A márka 2020-ban eljövendő 100. évfordulóját ünnepelve, a Suzuki folyamatosan mutatja be a fejlesztés alatt álló termékeit és technológiai kezdeményezéseit, amelyek a következő 100 év sikerét hivatottak biztosítani.

suzuki spacia

A Suzuki tematikus standjára látogató közönség könnyedén átélhette, hogy milyen érzés az egyes kiállított modelleket használni, legyen szó autóról, motorkerékpárról vagy hajómotorról. A koncepcióautók között szerepel az e-Survivor, egy kompakt szabadidő-autó, amely különálló kerékmotorokkal felszerelt független összkerékhajtású rendszerre épül; a Spacia Concept, egy magas minifurgon, amely egyszerre izgalmas és szórakoztató; és az XBEE (cross-bee), ami egy teljesen új típusú crossover.

suzuki-xbee-street-adventure-concept-front-three-quarters

A koncepció-motorkerékpárok között látható az SV650X, amely a neoretró kategória képviselője. Az eseményen a Suzuki új biztonságtechnológiai márkáját, a Suzuki Safety Supportot is bemutatja, amely automatikus fékezést, véletlen indítás elleni védelmi funkciót és más megelőző biztonsági megoldásokat is kínál. A kiállított modelleken keresztül a látogatók megismerhetik a vállalat biztonság- és villamosítás technológiai kezdeményezéseit, valamint jövőbeli javaslatait, illetve részletes információt kaphatnak a modellek megbízhatósági jellemzőiről.

sv650x

 

1 Comment on Ilyen Suzukikat még nem látott a világ

  1. Érdekes, hogy autóknál inkább a minél több burkolat dominál, míg motornál a legutolsó csavar is látszik és a még a legkisebb elem sem egy felület, hanem megtört… Motor nem nagyon tetszik, pedig motorozom.

Comments are closed.