Új szakmát kínál az Audi

Az Audi Hungaria duális szakképzésében új szakmai lehetőség nyílik. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az érettségi utáni szakmai képzésre is, idegen nyelvű ipari- és kereskedelmi ügyintéző szakmával bővül a portfólió. Az oktatás túlnyomó része német nyelven zajlik, középpontban az integrált szakmai készségek és kompetenciák állnak.

Az Audi Hungaria és az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ kooperációs partnerként szorosan együttműködnek a diákok színvonalas oktatása érdekében. A tanulók így mind gyakorlati-, mind elméleti terepen professzionális körülmények között sajátíthatják el a szükséges tudást és mindehhez kimagasló ösztöndíjban részesülnek. Az érettségizett fiatalok képzéséhez – melyre február 15-ig lehet jelentkezni – magas szintű német nyelvtudás szükséges.

Az Audi Hungaria duális szakképzési rendszerében jelenleg évente mintegy 250 fiatalt képeznek 15 szakmában. Eddig összesen több mint 1800 tanuló tett sikeres vizsgát a duális szakképzési rendszerben, többségük a győri vállalatnál helyezkedett el.