Nemzetközi járműipari beszállítói kiállítás a Hungexpón

Októberben újra megnyitja kapuit a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórum, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van, a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére.

 RÉSZTVEVŐK:

A kiállításon a magyar járműipar meghatározó szereplői, az autógyárak, Tier 1-es, Tier 2-es és Tier 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai lesznek jelen.  A sort új kiállítók is bővítik Németországból, Spanyolországból, Koreából és Törökországból.

PROGRAMOK:

A szakmai partnerek közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú, az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülő (üzlet, tudomány, karrier) program-sorozat állt össze a 2017-es rendezvényre:

  • Konferencia az intelligens járművekről a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében
  • HIPA-Majosz és HIPA-Jetro Beszállítói Fórum
  • edubiz 2017 – Partnertalálkozóval egybekötött szimpózium az erőforrásfejlesztésről és a jövőtervezésről a régióban (szervezők: Ceepus és local global)
  • Mérnökképzés az IATF 16969 átállásról- 2017 október 1-jétől új kötelezően alkalmazandó audit-rendszer lép életbe az autóiparban, az új IATF 16949 minőségirányítási követelmény. Az átállásban és a beszállítóknál a költségek optimalizásában kíván segítséget nyújtani a Tequa Vezetési Tanácsadó Iroda félnapos oktatásán (A kedvezményes részvételi lehetőségekről a kiállítás honlapján lehet bővebb információt találni.)
  • verseny a műszaki felsőoktatásban résztvevő diákcsapatok részére
  • E-mobilitás konferencia és mérnöki kamarai szakmai továbbképzés (A rendezvény zártkörű, részvétel csak előzetes jelentkezés esetén lehetséges)

Bővebb információ a programokról a kiállítás honlapján található.

TÁRSRENDEZVÉNY:

Autótechnika-Autodiga – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Látogatói belépés: III-as kapu

Nyitva tartás: október 18-án          9.00 – 17.00

                       október 19-20-án   10.00 – 17.00

Online látogatói regisztráció az ingyenes belépésért: www.automotivexpo.hu/autoszektor

Bővebb információ és kiállítói lista: www.automotivexpo.hu