Pécsett duplázott a Suzuki

Második Suzuki szalonját nyitotta meg Pécsen a négy dél-dunántúli nagyvárosban jelen lévő, Nyitrai-csoporthoz tartozó FX Autóház Kft. Az újabb kereskedés a Suzuki teljes modellpalettájával és széles körű szolgáltatásokkal erősíti a márkát a baranyai megyeszékhelyen. A magyar újautó-eladási listákat az év első három hónapjában is nagy fölénnyel vezető Magyar Suzuki Zrt. ezzel 76. kereskedését avatta fel.

Az FX Autóházat is működtető Nyitrai-csoport immár 26 éve a Dél-Dunántúl meghatározó autókereskedői hálózata. A Pécsen, Szekszárdon, Nagykanizsán és Baján lévő szalonjaiban összesen 10 márka eladásával és mindenre kiterjedő szervizelésével foglalkozik a cégcsoport. A tudatos portfólióépítésnek köszönhetően az FX Autóház hálózat már a harmadik Suzuki kereskedését indítja. Az első pécsi, majd a nagykanizsai szalon után a régió központi súlya miatt, újabb pécsi egységet avattak.

FX_Autohaz_Kft_Suzuki_kereskedesnyitas_180412 (3)

A hivatalos átadóünnepségen Nyitrai József, Páva Zsolt, Pécs város polgármestere, a Magyar Suzuki Zrt. részéről Jun Mitsubori és Krisztián Róbert operatív igazgatók, valamint Tóth Péter kereskedelmi igazgató közösen vágták át a megnyitást jelképező szalagot. Ezt követően Tóth Péter a Suzukinál már hagyománynak számító, porcelán szerencsemacskát adott át Nyitrai Józsefnek. A japán szokás szerint ugyanis a macska bal mancsával integetve hívja be a vendégeket, egyben jó szerencsét, gazdagságot és egészséget is hoz a házba.