Az Audi a legvonzóbb hazai munkáltatók között

Az Audi Hungaria Zrt. immár hatodik alkalommal végzett az első három legvonzóbb munkáltató között a Randstad magyarországi felmérésében.

„Nagyon örülünk az elismerésnek, büszkék vagyunk arra, hogy évek óta Magyarország egyik legvonzóbb munkáltatója vagyunk. Számomra személyügyi igazgatóként különösen fontos ebben a kihívásokkal teli időszakban hangsúlyozni, hogy vállalatunk legnagyobb értékét a munkatársaink jelentik. Az ő elkötelezett és kiváló munkájuknak köszönhetően tud az Audi Hungaria immár 27 esztendeje töretlen sikerrel működni Magyarországon” – mondta Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Az Audi Hungaria célja, hogy a jövőben is megőrizze ezt a pozíciót. Ennek sikertényezői a vonzó javadalmazás, az innovatív munkakörnyezet, a sokrétű képzési kínálatunk, a fejlődési lehetőség, amely által vonzó jövőbeli perspektívát biztosítunk munkatársaink számára” – tette hozzá.

A Randstad Employer Branding kutatás a világ legnagyobb független felmérése a munkáltatói márkákról, amely a világgazdaság több mint 75 százalékát lefedve 32 ország munkaerőpiacán tevékenykedő vállalatokat vizsgál, mely kutatásban az Audi Hungaria évek óta részt vesz. A négykarikás vállalat jelenleg 12 800 munkatársat foglalkoztat Győrben, jól bevált oktatási rendszerrel gondoskodik az új generációk képzéséről és ezzel a vállalat szakemberigényének kielégítéséről. Így a duális képzés és az egyetemi együttműködés fontos részei az Audi Hungaria személyügyi stratégiájának. Évente többszáz gyakornokot fogad a vállalat a felsőoktatásból és átlagosan 250 tanulót oktatnak a duális szakképzésben, 14 szakmában.