Új marketingvezető a Mercedesnél

Horváth Bence váltja Kozári Edinát a prémium autómárka marketingcsapatának élén augusztus 1-jétől.

 Horváth Bence tölti be 2020. augusztus 1-jétől a Mercedes-Benz Hungária Kft.  marketingvezetői pozícióját. Az új vezető feladata lesz a személyautó, a nagyhaszonjármű és az after sales üzletágak marketingtevékenységének teljes körű irányítása. A hagyományos marketingaktivitások mellett munkájában kiemelt szerepet kap majd a jövőbemutató online és CRM-megoldások minél hatékonyabb kihasználása is.

A nemzetközi marketing szakirányú közgazdász végzettséggel rendelkező szakember 15 éve dolgozik marketing és PR területen, ebből 9 évet az autóiparban tevékenykedett. Széles körű tapasztalattal rendelkezik prémium márkák marketing és kommunikációs tevékenységének tervezésében és megvalósításában. Hat éve a Mercedes-Benz hazai importőrének PR-menedzsere.

A korábbi vezető, Kozári Edina, 22 év után távozik a Mercedes-Benz Hungária Kft.-től. 1998-ban a PR területén kezdte karrierjét a cégnél, majd 2012-ben vette át a marketingosztály vezetését, 2019-től pedig marketing és PR-igazgatóként irányította a területet.