Az AutoWallis flottakezelési szolgáltatása wigo fleet néven érhető el

wigo
Az AutoWallis csoporthoz tartozó Nelson Flottalízing Kft. wigo fleet márkanév alatt folytatja flottakezelési tevékenységét – tájékoztatott a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) prémium kategóriájában jegyzett vállalat.

A közlemény szerint az AutoWallis számára a wigo márkanév tavalyi bevezetése, valamint a wigo név alatt elérhető szolgáltatások bővítése olyan szinergiákra ad lehetőséget, mint például a rugalmasabb flottakialakítás, a keresztértékesítés, az üzemeltetés hatékonyságának további fejlesztése, vagy a tudás- és technológiai transzfer.

A márkanév-váltással párhuzamosan egy cégben egyesíti flottakezelő és carsharing szolgáltatását az AutoWallis-csoport, így a wigo carsharinget üzemeltető Wallis Autómegosztó Zrt. beolvad a Nelson Flottalízing Kft.-be.

A közlemény idézi Ormosy Gábort, az AutoWallis vezérigazgatóját, aki szerint a flottakezelés és a carsharing egy cégbe olvasztásával tovább javul az AutoWallis hatékonysága, a szolgáltatások egy cég alá rendezésével Magyarország első komplex mobilitási szolgáltatóját hozzák létre.

Az AutoWallis csoport tavalyi, több mint 366 milliárd forintos árbevétele 36 százalékkal, 19,7 milliárd forintos ebitdája (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény) ugyancsak 36 százalékkal, 9,8 milliárd forintos nettó eredménye pedig 14 százalékkal haladta meg az előző évit.