Még idén megkezdik az Audi TT RS gyártását

Az Audi TT harmadik generációját leginkább az érzelmeket ébresztő formavilág és a dinamikus menettulajdonság jellemzi. A dinamikát és a sportosságot az új Audi TT RS tökéletesen megtestesíti az utakon, amely egy új fejlesztésű motorral mutatkozott be a pekingi autószalonon. Mind az új fejlesztésű öthengeres motort, mind az Audi TT RS-t az Audi Hungaria munkatársai gyártják Győrben. A modell sorozatgyártása még ebben az évben elindul az Audi győri telephelyén.

Az Audi TT sikertörténete 1998-ban indult az Audi Hungariánál. Azóta kizárólag Győrből kerül a világ útjaira a mára már Hungaricumnak számító Audi TT. A sportautó második generációjának összeszerelése 2006-ban kezdődött Győrben. 2009-ben bővült ki a TT-család a rendkívül sportos RS modellek első generációjával. Az Audi Hungaria új járműgyárában 2014-ben gördült le az első teljes egészében Győrben készült Audi TT a gyártósorról. A dizájnikonból eddig összesen több mint 560 000 darab készült az Audi Hungariánál, közülük több mint 7000 Audi TT RS modell volt, amelyet világszerte több mint 40 országba szállítottak ki.

Audi TT

Az Audi Hungaria járműgyártásának több mint 4000 munkatársa a TT Coupé és Roadster modellek mellett az Audi A3 Limousine és Cabriolet modelleket is gyártja.