Magyar a világ legjobb Seat értékesítője

Muhari Orsolyát választották a világ legjobb Seat értékesítőjévé a spanyol autómárka barcelonai világversenyén. Az értékesítők részére első alkalommal megrendezett szakmai  vetélkedőn a Porsche Inter  Auto Hungaria Porsche Pest telephelyének munkatársa volt az egyetlen női díjazott a 27 ország versenyzőiből álló mezőnyben. A szakmai világbajnokságon ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára az értékesítői kategóriában.

Barcelonában rendezték meg a Top Seat People International 2016 világversenyt, ahol Muhari Orsolya egyedüliként képviselte a magyarországi márkahálózatában dolgozó értékesítőket. A magyar szakemberek 2000 óta sikerrel szerepeltek a versenyen, összesen 11 alkalommal értek el dobogós helyezést. Idén Marosi Zoltán a Juvenál márkakereskedés szerviztechnikusa és Lakatos Zsolt a Walter márkakereskedés szerviztanácsadója is megmérették tudásukat a versenyen, ahol kategóriájukban a 5. és 7. helyezést érték el. 2016-ban először az értékesítők is lehetőséget kaptak, hogy számot adjanak tudásukról.

A nemzeti selejtezőket követően 27 ország képviselői kaptak meghívást Barcelonába a döntőre. A legnépesebb, értékesítői kategóriában 41-en próbálták az első helyet megszerezni. A magyarországi márkakereskedői hálózat értékesítőit Muhari Orsolya képviselte, aki 2008 óta dolgozik Seat értékesítőként a Porsche Inter Auto Hungaria márkakereskedés Porsche Pest telephelyén.