75 autóval szállítja az ifjú olimpikonokat az Audi Hungaria

Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke az Audi Aréna előtt hivatalosan átadta Borkai Zsoltnak, Győr város polgármesterének azon Audi modellek kulcsait, amelyekkel az Audi Hungaria támogatja a győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált.

„Vállalatunk büszkén állt az Európai Ifjúsági Olimpia Fesztivál mellé, hiszen társadalmi felelősségvállalásunk jegyében aktívan részt veszünk Győr városának kulturális- és sportéletében”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke. „Így külön öröm számunkra, hogy négykarikás modelljeink a fesztivál teljes ideje alatt biztosítják a vendégek eseményhez méltó, magas színvonalú szállítását.”

Borkai Zsolt, Győr polgármestere, az EYOF szervező bizottságának elnöke köszönetet mondott az Audi Hungariának azért a kiváló partnerségért, ami hosszú évek óta jellemzi az önkormányzat és a vállalat kapcsolatát, és ezúttal az EYOF esetében újabb léptékben ölt testet.

A motor- és járműgyártó vállalat az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítójaként összesen 75 járművel, köztük Audi A3, A4, Q7 és Volkswagen Multivan modellekkel járul hozzá hazánk első olimpiai eseményének sikeréhez, melyet július 23-29. között rendeznek meg Győrben.