KRESZ-programot támogatott az Audi Hungaria

A biztonságos közlekedés szabályainak elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni, ezért a győri régióban nem csak 17 éves kortól szerezhet jogosítványt a jövő generációja. Járművet ugyan nem vezethetnek a ma átvett okmányokkal a győri Bisinger Óvoda kisgyermekei, de a KRESZ szabályaival játékos formában már megismerkedtek az elmúlt hónapokban. Velük együtt mintegy 1300 óvodás vett részt az idei tanévben az Audi Hungaria által támogatott Kölyök-KRESZ programban. Az okleveleket és a jelképes gyalogos-jogosítványokat Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója adta át a forgalom legifjabb résztvevőinek.

„A társadalmi felelősségvállalás az Audi Hungaria alapítása óta központi szerepet játszik vállalatunk stratégiájában. Mivel a kisgyermekek különösen veszélyeztetett korcsoportnak számítanak a közlekedésben, ezért járműgyártóként természetesen nagyon fontos számunkra a közlekedéstudatos magatartás minél korábban történő kialakítása”- hangsúlyozta Lőre Péter.

Az Audi Hungaria hetedik éve támogatja Győr város óvodásainak KRESZ oktatását, ebben a Vidám Kölykök Közhasznú Egyesület a négykarikás vállalat partnere.  A 2010-ben indított nagysikerű program kidolgozásához a Győr Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakmai támogatást nyújt, az óvodások oktatását a rendőrök gyerekeknek szóló előadásai színesítik.