Nemzetközi autóipari szakkiállítás Budapesten

 

Az eddigi sikeres kiállítások alapján a Hungexpo Zrt. 2016-ban újra megrendezi a járműipar legnagyobb regionális fórumát.

A kiállításon minden járműipari ágazat képviselteti majd magát, multinacionális cégek, világmárkák, kis- és középvállalkozások egyaránt jelen lesznek. A kiállítás tematikája lefedi a járműgyártás teljes folyamatát, minden szegmensét a gyártási folyamatoktól, rendszerektől, üzemi berendezésektől és beszállítói szolgáltatásoktól kezdve, az autógyártásban használható informatikai megoldásokon és ipari szolgáltatásokon át a szakember képzésig.

Kiállítóként olyan a saját területükön meghatározó cégek lesznek a 4 magyarországi autógyár mellett, mint: Beewatec, Continental, Bosch, Duvenbeck, Fanuc, Flextronics, Karsai Műanyagtechnika, Kirchhoff, Knüppel, Kuka, LUK Savaria, MOL, Thyssen Krupp, Wedco, ZF.

Számos város és régió is megjelenik a kiállításon, úgy, mint: Nyugat-Pannon Régió, Miskolc és Győr, de idén először csatlakozik hozzájuk Tatabánya és Székesfehérvár is. A városi standokon olyan nagy nevek mutatkoznak majd be, mint például a BPW-Hungária, a Takata, a Shinwa, az AGC Glass, a Delphi vagy a Bridgestone.

Kollektív bemutatókra is lehet számítani, hiszen közös kiállítói standokat szervez a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipar Kamara, a MAJOSZ és a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete.

Programkínálat:

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, melyek továbbra is az iparág egészét lefedő 3 kiemelt témakörre épülnek: üzlet, tudomány, karrier.

A MAJOSZ-HIPA Beszállítói Fórum mellett idén számos újdonsággal is várják a szervezők a szakembereket:

  • először szervezi az Automotive Hungary keretében a JETRO a japán-magyar alkatrész- és anyagbeszerzési üzletember találkozót
  • a Portfolió és a MAGE közösen szervezi a Járműipar 2016 konferenciát
  • a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara mérnök továbbképzési programot tart e-mobilitás témában
  • HIPA Tier Up! stand – A megjelenés célja, hogy erősítse a kooperációt a magyar járműipari egyetemek és a hazai kkv szektor között a szakmai tartalommal megtöltött gyakornoki programok és a közös kutatás-fejlesztési projektek területén