Ezt az új Audit gyártják majd Győrben

 Az Audi bestsellere, a Q3 modell most még vonzóbbá válik. A külső megjelenéséhez kapcsolódó új elemek még inkább kihangsúlyozzák a sport és a design felszereltségi szintek illetve az S line külső optikai csomaggal szerelt változatok közötti különbségeket. A hozzájuk csatlakozó Audi Q3 S line competition pedig egy új sportos és különleges modellel egészíti ki a meglévő kínálatot. 

A megújult Audi Q3 modell minden eddiginél hangsúlyosabban különbözteti meg az egyes felszereltségi szinteket és csomagokat. A sport felszereltségi szint esetében a prémium SUV modell új orrkialakítást kapott, az oldalsó légbeömlő nyílások nagyobbak lettek, a középső légbeömlő nyílás alatt húzódó szegély a karosszéria színével megegyező fényezésével, a singleframe hűtőrács pedig „sziklaszürke” árnyalatával hódít.

Audi Q3

Sportos modellváltozata, az Audi Q3 S line competition különösen hatásos belépővel hódítja meg az utakat. A deréktámasszal szerelt sportüléseket fekete bőr és szövet borítja, középen pedig dombornyomással az S line logó díszíti azt. Opcionálisan elérhető az alcantara/bőr és a nappa bőrkárpitozás is.

Az S line sport felfüggesztés, az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszer és a vezetőinformációs rendszer mind az alapfelszereltség részét képezi az Audi Q3 S line competition modellben, csakúgy, mint a 19 hüvelyk peremátmérőjű fényes fekete, 10 Y-küllős dizájnnal megálmodott Audi Sport könnyűfém keréktárcsák. A Q3 S line competition a Q3 modellsorozat bármelyik erőforrásával elérhető.

Audi Q3

A frissített Audi Q3 idén ősszel érkezik a németországi és a többi európai piacra. Az autót egyelőre még a spanyolországi Martorellben gyártják, de 2018-tól a győri gyártósorokon készül majd. A modellt 2011-ben mutatták be először, Győrbe valószínűleg már a teljesen megújult Q3 jön.