25 éves Magyarországon a Delphi

A szombathelyi székhelyű Delphi Hungary Kft. fennállásának 25. évfordulóját ünnepli.

A Delphi a Magyarországon folytatott üzleti vállalkozásának 25. évfordulóját ünnepli. A vállalat magyarországi működése 1991-ben vette kezdetét, a legelső, Szombathelyre telepített termelőüzemének megnyitásával.

Ma a Delphi négy magyarországi üzeme, amelyeknek Szombathely és Tatabánya ad otthont, együttesen, megközelítőleg 4000 dolgozót alkalmaz, piacvezető európai autógyárak beszállítója, és valamennyi üzem ISO / TS 16949 (minőségbiztosítási) és ISO 14001 (környezetvédelmi) tanúsítvánnyal rendelkezik.

A két szombathelyi Delphi üzem, amelyeknek foglalkoztatotti létszáma jelenleg 1900, csatlakozórendszereket gyárt, amely fröccsöntési technológiák, valamint fejlett elektronikai és járműbiztonsági technológiák gyártásával egészül ki. Az erőátviteli rendszerek termékportfóliója többek között a dízel motorvezérlő modulokat, az üzemanyag szivattyúvezérlőket, a hidrosztatikus kuplung indítószerkezeteket is felöleli. Az elektronikai és biztonságtechnikai termékek között megtalálhatóak a fedélzeti elektronikák, valamint a LED-világítást vezérlő modulok.