Márciusban ismét büszkék lehetünk a járműgyártás nagy magyarjaira

Március 24-26. között Budapesten 12. alkalommal rendezik meg a tuning show-t, ötödik alkalommal pedig a Magyarok a világ járműgyártásában című tematikus kiállítást – jelentette be Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke.

Az ANK elnöke kifejtette, az eddig Autó Motor és Tuning Show néven fotó rendezvény neve az idéntől Automobil & Tuning Showra változik, a folytonosság jegyében azonban idén is kiemelkedő szerepet kap benne az Autós Nagykoalíció rendezvénye, amely tiszteleg és a múlt és jelen kiváló magyarjai előtt, akik hozzájárultak a világ járműgyártásának fejlesztéséhez.

Az idén a Hungexpo G és F pavilonjában 14 ezer négyzetméteren várja a látogatókat a Magyarok a világ járműgyártásában című kiállítás. Anisits Ferenc, akit dízelpápaként ismer a világ, személyesen jelezte részvételét a kiállításon. De érdekesnek és izgalmasnak kínálkozik a jövő utcája is. – Az importőrökkel együtt megépítjük a jövő utcáját, ahol a jövő autóinak diagnosztikáját mutatjuk be – árult el részleteket Knezsik István, s azt sem titkolta, akár százezer látogató is megfordulhat a három napban az Automobil & Tuning Show-n.