Új vezető a tatabányai Bridgestone élén

Topolcsik Melinda személyében új ügyvezető igazgatót nevezett ki tatabányai gyárának élére a Bridgestone. Az új igazgató korábban számos nemzetközi cég magyarországi leányvállalatánál látott el ügyvezetői, operációs és gazdasági vezetői teendőket. Topolcsik Melinda legfontosabb feladata a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. élén a társaság 2013-ban megkezdett kapacitásbővítő beruházásának folytatása és sikeres megvalósítása lesz.

 Topolcsik Melinda a Pécsi Tudományegyetemen szerzett okleveles közgazdász, majd jogi végzettséget. Tanulmányai során elvégezte a Cranfield University School of Management vállalatirányítási programját is. Karrierjét a CIBA Vision-nél kezdte, mint junior kontroller, majd a Lufthansa Technik pénzügyi munkatársa lett. Több mint tíz éven át dolgozott a PCC AFT Europe Kft.-nél, ahol előbb kontrolleri feladatokat látott el, később az értékesítés és a HR tevékenységek koordinációjáért, majd az egész operációért felelt. 2008-tól a vállalat ügyvezető igazgatójaként folytatta pályafutását. 2012-től az Alcoa vállalatcsoport egri kovácsoló üzemében töltött be ügyvezető igazgatói tisztséget.

Új pozíciójában Topolcsik Melinda a Bridgestone Tatabánya Kft. nyereségességének teljes körű biztosításáért, valamint a 2013-ban megkezdett kapacitásbővítési beruházás megvalósításáért felel, amely révén a vállalat néhány éven belül a cégcsoport európai hálózatának első számú termelőközpontjává válik. A dinamikus kapacitás- és alkalmazotti létszámbővülés óriási kihívás elé is állítja a társaságot, amely 2020-ig megnégyszerezi gyártókapacitását, és 20 százalékkal növeli alkalmazottainak létszámát.

 „Célunk, hogy folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a tatabányai gyárban 2020-ig 200 új munkahelyet teremtsünk, és a jelenlegi 800-ról 1000 fölöttire nőjön alkalmazotti létszámunk” – mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

1 Comment on Új vezető a tatabányai Bridgestone élén

  1. Mindig utólag érzi át az ember, mit veszít, ha egy jó embert, egy jó főnököt kell nélkülöznie. Melinda sok éven keresztül volt a felettesem, és csak és kizárólag jót tudok mondani róla! Szakmailag, és emberileg korrekt, és kitűnő vezető volt! Nem is tudok mást mondni, mint azt hogy találja meg a számítását továbbra is az életben, mert tudom hogy a munka mindennél többet jelent a mindennapjaiban! Érje el azt amit szeretne, mert akkor sok ember jut munkához, ebben a nehéz gazdasági helyzetben kis országunkban! Továbbra is nagy szeretettel gondolok rá!!!!

Comments are closed.