Robotokkal tanulnak az audisok

Az Audi Hungaria Zrt. Oktatóközpontjában üzembe helyeztek két új, innovatív robotcellát, amik a Q3 gyártásához biztosítják a képzést. A robotcellák segítségével az SUV modell gyártásához szükséges új technológiákat sajátítják el a munkatársak és a szakmunkástanulók.

A vállalat a következő másfél évben több mint 1000 munkatársat képez ki az oktatóközpontban az Audi Q3 gyártására, közülük mintegy 350 kollégát az új robotok segítségével, valamint a duális képzésben tanulók oktatása is itt zajlik majd. A robotcellák ez év közepétől már két műszakban üzemelnek.

Balról jobbra: Kékesi Zsolt, oktató, Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja, Horváth József, tanuló, Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke és Kovács Bence, tanuló
Balról jobbra: Kékesi Zsolt, oktató, Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja, Horváth József, tanuló, Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke és Kovács Bence, tanuló

Az Audi Q3-as modell 2018-tól készül az Audi Hungariánál, ahol jelenleg az Audi TT Coupé, Roadster, Audi A3 Limousine és Cabriolet modellek gördülnek le a gyártósorról.