5 éve 5 tengelyen

2017 sem telhet úgy el, hogy ne legyen „5 tengelyen-biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny. Az immár hagyománnyá váló, az ORFK-OBB és a NiT Hungary közös szervezésű kamionos versenye idén jubilál, ennek tiszteletére összegyűjtöttünk 5 érvet, miért érdemes rá jelentkezni:
  • magabiztosságodról és hozzáértésedről adhatsz tanúbizonyságot
  • a szakma jó hírét növelheted teljesítményeddel
  • a jók között is a legjobb lehetsz
  • a fődíj nettó 1 millió forint
  • egy szuper közösség tagjává válhatsz

A versenyre benevezett kamionsofőrök először elméleti tudásukat mérik össze egy 30 kérdésből álló online selejtezőn, amelyet folyamatos internet elérés mellett tudnak megoldani 30 percen belül.

jarmuipar-250x100-5tengelyen-2017

Az elméleti kérdésekből álló selejtezőből a 40 legjobb eredményt elérő versenyző kerül tovább az elődöntőkbe. A két hétvégén át tartó és ügyességi feladatokból álló elődöntő sorozatot a Schmitz Cargobull bicskei telephelyén rendezik meg már második alkalommal.

Európa legmodernebb vezetéstechnikai pályáján, a zsámbéki drivingcamp Hungary-n a továbbjutott 10 kamionsofőr mutathatja meg az utakon való rátermettségét, legyen szó csúszós felületről, vagy rakományrögzítésről.

A főszervezők a döntőt egy családi nappal kötik össze, amelyre a versenyzők hozzátartozóit és kisgyermekes családokat várnak szeretettel. A családi nap számos olyan interaktív és szórakoztató programmal várja a versenyre kilátogatókat, amelyeken a kisgyermekektől kezdve a felnőttekig bárki megismerkedhet a közlekedésbiztonság alapszabályaival és feltételeivel. Egyes programfeladatok (pl. ütközés szimulátor, részeg-szemüveg) pedig veszélyes szituációkat szemléltetnek, amelyekben a látogatók kipróbálhatják magukat.

Nevezési határidő: 2017. augusztus 13.

Az online selejtező pontos időpontja: augusztus 27. (vasárnap)

Az elődöntők pontos időpontjai:

szeptember 9-10. (szombat, vasárnap)

szeptember 16-17. (szombat, vasárnap)

A családi nappal egybekötött döntő pontos időpontja:

szeptember 30. (szombat)

Látogass el az 5tengelyen.hu honlapra bővebb tájékoztatásért!

Nevezz be most itt és legyél Te Magyarország legjobb kamionsofőrje 2017-ben, aki haza viszi a nettó 1 millió forint fődíjat!

Print

(x)