Újabb 100 dolgozót keres a debreceni szolgáltatóközpont

Az NI Hungary Kft. 2005-ben hét fővel alakult szolgáltató központja – shared services center (ssc) – harmincszorosára növelte munkavállalói létszámát: csak az idei évben már száz munkavállalót vettek fel, így összesen több mint kétszázan dolgoznak ezen a területen – közölte a texasi központú National Instruments (NI) debreceni gyárának ügyvezető igazgatója.

Ábrahám László elmondta további száz dolgozót akarnak felvenni a szolgáltatóközpontba, amivel az NI 14 különböző területen dolgozó munkatársainak száma meghaladja majd az ezerkétszázat.    A növekedéshez kiváló szakemberek kellenek, a fejlődéshez a Debreceni Egyetem (DE) széleskörű nyelvi képzéseivel, az önkormányzat helyi adópolitikájával, a kormány stratégiai partnerségével járul hozzá – hangsúlyozta az ügyvezető igazgató.

Az NI Hungary Kft. szolgáltatóközpontja 22 országban 17 nyelven szolgálja ki az ügyfeleket – mondta Ellen O’Dwyer, a központ vezetője hozzátéve, hogy általános – logisztikai – szolgáltatások mellett pénzügyi és humán erőforrás területeken szolgáltatnak a világ szinte minden pontjára.