Égési osztályt támogatott a gumigyár

Gyermekkórház égési osztályát segítette az Apollo Tyres Miskolcon. Az abroncsgyártó cég focicsapata az V. Cégek Sportrangadóján játszott az égési sérült gyermekek kórtermének klimatizálásáért.

Ötödször rendezték meg a Cégek Sportrangadóját Miskolcon, amelyet minden évben egy jótékonysági adománygyűjtéssel is egybekötnek. Idén a miskolci Gyermekkórház Regionális Égési Centrumának segítéséért folytak a játszmák a kispályás futball és kosárlabda mérkőzéseken. Az Apollo Tyres csapata futball kategóriában indult a sportrangadón a beteg gyermekek támogatásáért. A cél az osztály klímaberendezésére szükséges összeg összegyűjtése volt, amelyet sikerült megvalósítani. Az adományokból 5 klímaberendezést vásároltak. Az ünnepélyes átadót november 20-án 11 órakor rendezték meg. A klímaberendezések átadását követően az osztály gyermekeit apró finomságokkal is meglepték.

Apollo-Miskolc-gyermekosztaly-adomany-atadas

Az Apollo Tyres nem első alkalommal segített beteg gyermekeknek, tavaly egy játszószoba kialakításában is részt vett a Gyöngyösi Kórházban. A kezdeményezéssel a gyerekek kórházban töltött idejét igyekeztek jobb hangulatúvá tenni.