Így nyerhet Skodát

A Škoda immár hatodik éve partnere a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőnek, melyet az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) és az Autós Nagykoalíció hirdetett meg a biztonságos, balesetmentes közlekedés érdekében. A vetélkedő fődíja egy Škoda Rapid Family modell

 A körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedés szabályaival a legfiatalabbnak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra és újra átismételniük. Ez a gondolat hívta életre hét esztendővel ezelőtt a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet azóta is az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsága szervez az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria Škoda márkaképviselete támogatásával.

2017-ben már közel ezer család küzdött meg egymással a megyei selejtezőkön és végül az országos döntőn a legjobb húsz az értékes nyereményekért, köztük az első helyezettnek járó Škoda személyautóért.

A visszajelzések, az érdeklődők számának folyamatos növekedése arra ösztönözte a szervezőket, hogy jövőre is megrendezzék ezt a versenyt.  A 2018 áprilisában induló vetélkedőre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet majd, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

Érdemes lesz ismét elindulni az autós, illetve kerékpáros ügyességi feladatokat felsorakoztató, valamint műszaki és elsősegélynyújtási ismereteket felmérő megmérettetésen, mert az idei, immár hatodik Közlekedik a család erőpróba fődíja, egy Skoda Rapid lesz.

A 2018-as Közlekedik a család területi versenyeinek időpontjai a következők:

Április 14. Tatabánya, Békéscsaba

Április 21. Budapest

Április 22. Szeged

Május 12. Cegléd, Győr, Miskolc, Pécs

Május 26. Szekszárd, Eger, Nyíregyháza, Veszprém

Május 27. Nyíregyháza, Debrecen

Június 2. Székesfehérvár, Jászberény, Kecskemét

Június 9. Szombathely, Kaposvár, Salgótarján, Zalaegerszeg

 

A versenyre való jelentkezés módjáról, a pályázati feltételeiről, valamint ütemtervéről a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon lehet bővebb információkat találni.