Új kereskedést nyitott a Suzuki Jászberényben

Hazánk egyik legkorszerűbb Suzuki szalonját adták át a JP Auto jászberényi márkakereskedésével, ahol több mint 800 négyzetméteren a japán márka széles autómodell palettájával, tesztvezetési lehetőséggel és személyre szabott ajánlatokkal várják az érdeklődőket. Az év első tíz hónapjának eladási statisztikái alapján a hazai személygépkocsi-piacot magabiztosan uraló Suzuki már ötödik kereskedését avathatta idén.

A teljes mértékben magyar tulajdonú JP Auto 2013-tól értékesít Suzuki modelleket. A Budapesten, Egerben, Jászberényben, Nyíregyházán és Veszprémben is jelen levő autókereskedő cégre jellemző ügyfélközpontú kiszolgálás még magasabb szintre emelése és az elmúlt öt esztendő eladási adatai miatt döntött úgy a vezetés, hogy jászsági Suzuki kereskedésüket bővítve folytatják az értékesítést.

JP_Auto_Suzuki_szalonavato_Jaszbereny_20181130 (2)

„Nem is lehetne szebben megkoronázni ezt a kereskedelmi szempontból kiemelkedően sikeres esztendőt, mint a JP Auto példaértékű Suzuki márkakereskedésének átadásával. Mindez külön büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen a közel félmilliárd forint értékű beruházás azt mutatja, hogy partnerünk elégedett a múltbéli együttműködésünkkel és bízik a márka jövőjében itt Magyarországon. Minden oka meg is lehet a bizakodásra, ugyanis a Suzuki toronymagasan vezeti a hazai személygépkocsi piacot. Az év első tíz hónapjának új-autó eladási adatai alapján 14,18 százalékos piaci részesedést jelentő 16 387 darab forgalomba helyezéssel büszkélkedhetünk, amelyből 9674 darab Vitara volt. Esztergomban gyártott, szeptemberben megújult modellünk menetelése töretlen, továbbra is a magyar vásárlók kedvence. Minden negyedik Magyarországon eladott SUV egy Vitara” – hangsúlyozta Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója az idén 78 tagúra bővült kereskedői hálózat referenciaértékű bemutatótermének avatóján, majd hozzátette, hogy a JP Auto újabb sikertörténete egyben a Suzuki sikere is.

A JP Auto egri Suzuki szalonja mellett a jászberényi kereskedésben is a márka teljes modellpalettájával, széles körű szerviz- és kényelmi szolgáltatásokkal, illetve autódiagnosztikával várja jelenlegi és leendő ügyfeleit egyaránt. A tervek szerint a jövőben az autók mellett a Suzuki hajómotor és motorkerékpár-kínálata is elérhető lesz a szalonban.