Adakoztak az audisok

 A négykarikás vállalat munkatársai idén is bizonyították, hogy adni jó.  Az ünnepek közeledtével ismét karácsonyi adománygyűjtést rendezett a vállalat, melynek során összesen több mint két tonna élelmiszer gyűlt össze 2 millió forintot meghaladó értékben.

A munkatársaknak emellett lehetőségük volt ajándékcsomagokat adományozni, melyekből 350 darab gyűlt össze játékokkal, ruhaneművel, könyvekkel. Így a győri audisok több száz rászoruló karácsonyát teszik szebbé. Az adományok egy részét az Audi munkatársai nevében Axel Schifferer, a. cég pénzügyekért felelős igazgatósági tagja nyújtotta át két helyszínen: a győri családsegítő szolgálatnál és a győri hajléktalanokat segítő szolgálatnál Likócson, ahol idén ősszel akadálymentes rámpát építettek az audisok az önkéntes nap keretén belül. „Ötödik éve rendezzük meg vállalatunknál a karácsonyi adománygyűjtést, és nagyon büszke vagyok azokra a munkatársainkra, akik gondolnak a rászorulókra és adakoznak. Ezzel számos család ünnepét tudjuk közösen jobbá tenni” – mondta Axel Schifferer.

Az Audi Hungaria ezek mellett a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthonát is támogatta adománygyűjtő akciójában.