Az i10-et nevezte a Hyundai

Év Magyar Autója

A Hyundai Magyarország az i10 kisautót jelölte a Magyarország Autója 2020 díjra. Képünk illusztráció, a korábbi modellről készült. Hamarosan frissítjük
A Hyundai márka hazai importőre, a Hyundai Holding Hungary Kft. a magyar piacra várhatóan év végén érkező i10 kisautót jelölte a Magyarország Autója 2020 díjra.

Hyundai i10

Bár sok információ még nem áll rendelkezésre az év végére várható, teljesen megújuló Hyundai i10-ről, annyit már tudni lehet, hogy globális modellként érkezik, egyetlen változatban, elődjénél nagyobb hátsó lábtérrel és komfortosabb helykínálattal. A dizájn illeszkedik majd az új Hyundai formavilághoz, várhatóan lehet majd rendelni hozzá érintőképernyős szórakoztató és navigációs rendszert és napfénytetőt is. Motorfronton nem valószínű változás, egyliteres háromhengeres és négyhengeres 1,2 literes erőforrással rendelhető majd.

Év Magyar Autója

Nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai zsűri dönti el, melyik lesz 2020 “legmagyarabb”, illetve a magyar piacon a “legjobb” autója. Összetett szempontrendszer alapján választják ki az adott évben nevezettek (magyarországi gyárakban összeszerelt autók) közül a „legmagyarabb” autót. Ugyancsak meghirdették a Magyarország Autója díjat, amely az adott évben nevezettek (magyarországi importőrök által adott évben forgalmazott autók) közül lesz a zsűri döntése alapján a „legjobb” autó. Továbbá kihirdették az Év Zöldautója díjat, a zsűri választja ki az adott évben nevezettek (magyarországi importőrök által adott évben forgalmazott zöld autók) közül a „legzöldebb” autót. Az Év Magyar Autója díj negyedik kategóriájaként kiosztják az Év Beszállítója díjat, amely az adott évben nevezettek (magyarországi gyártóhellyel rendelkező autóalkatrészeket gyártó vállalatok) közül a “legmegbízhatóbb” beszállítót jelöli. Lesz közönségdíj is, ahol az összes jelölt modell közül médiapartnerek bevonásával a közönség szavaz a kedvenceire.

További részletek: http://evmagyarautoja.hu/