Arab szervezettel működik együtt a Tungsram

Tungsram
Az Arab Organization for Industrialization (AOI) és a Tungsram együttműködési megállapodást írt alá Kairóban. A felek az utcai világítás és más innovatív megoldások közös gyártását tervezik Egyiptomban. A Tungsram és Egyiptom gyümölcsöző kapcsolatának története csaknem 100 évre nyúlik vissza.

A megállapodást az AOI ügyvezető igazgatója, Mohamed Ahmed Morsi és a Tungsram elnök-vezérigazgatója, Jörg Bauer írta alá. Az AOI Egyiptom legnagyobb és legfejlettebb ipari szervezete, amelynek legfőbb feladata, hogy a legkorszerűbb technológiákat vezesse be az országban.  A vállalat folyamatosan keresi a megbízható stratégiai partnereket, amelyekkel az ipar terén együttműködhet. A megállapodás szerint az AOI közös vállalat létrehozását tervezi a Tungsrammal, és projektjeik révén többszintű üzleti együttműködést alakítanak ki.

A legfontosabb projektterv a kültéri (utcai) világítási termékek előállításáról szól, de az együttműködés az okos megoldások és az agritech (beltéri növénytermesztési technológia) területére is kiterjed.