Új kommunikációs igazgató a Porsche Hungariánál

A Volkswagen haszonjármű üzletágának korábbi marketing menedzserét, Bujáki Zsoltot nevezte ki a Porsche Hungaria ügyvezetése a vállalat kommunikációs igazgatójának, aki Vérten Sándor helyét veszi át április 1-jétől.

Távozik a Porsche Hungaria kommunikációs igazgatója, Vérten Sándor, aki 1996 óta dolgozott ebben a pozícióban. A Porsche Hungaria ezúton is kifejezi köszönetét a kiváló kommunikációs szakember két és fél évtizedes fáradhatatlan, magas színvonalú munkájáért, amellyel támogatta az importőr kommunikációját. Vérten Sándor az ügyvezetés felkérésére egyedi projektekkel és együttműködésekkel foglalkozik a jövőben.

A kommunikációs igazgatói posztot április 1-jétől Bujáki Zsolt veszi át. A szakember 2002-ben csatlakozott a Porsche Hungaria csapatához, ahol a Volkswagen haszonjárművek, valamint a Das WeltAuto marketing menedzseri feladatait látta el.

Az új kommunikációs igazgató feladatai közé tartozik a Volkswagen, az Audi, a Seat, a Cupra, a Škoda, a Volkswagen Haszonjárművek és a Das WeltAuto márkák, valamint a budaörsi Parts Center raktárközpont PR- és sajtókapcsolatainak ápolása, valamint az importőr médiakapcsolatainak koordinálása, erősítése. Kiemelt feladata a Porsche Hungaria külső- és belső kommunikációjának fejlesztése, a márkakereskedői hálózat kommunikációs tevékenységének támogatása, és a céges rendezvények szervezése.