Íme, az új Opel Grandland

Grandland, AutoWallis
Opel Grandland
Új, modern és izgalmas arcával a megújult Opel szabadidő-autó, immár Opel Grandland néven folytatja pályafutását, a Crosslandhez hasonlón az X betűt elhagyták a németek.

A Grandland teljesen digitális műszerfallal érkezik és olyan technológiákat, illetve vezetéstámogatási rendszereket is felvonultat, amelyekkel eddig az ügyfelek csak felsőbb kategóriájú járművekben találkozhattak. Ezek közül kiemelkedik az adaptív fényszóró, amely 168 LED-egységet tartalmaz. Az éjjellátó rendszer premierjét ünnepli az Opelnél. Akár 100 méteres távolságból is érzékeli a gyalogosokat vagy az állatokat a sötétben és figyelmezteti a vezetőt. Az integrált autópálya asszisztens a Grandlandet a sáv közepén tartja és a követési távolság figyelembevételével halad az előtte haladó jármű mögött. A Rüsselsheimben tervezett és Eisenachban gyártott Grandland a márka új arcát, az Opel Vizort is megkapta.

Opel Grandland Hybrid4 (2021)

Az új SUV tökéletesen illeszkedik az Opel villamosítási stratégiájába. A nagy teljesítményű és hatékony plug-in hibrid változatokat kedvelő ügyfelek választhatnak az első- vagy az elektromos összkerékmeghajtás között.

Opel Grandland (2021)