Németh Kinga az Audi új személyügyi igazgatója

Németh Kinga
Június 1-jétől Németh Kinga az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős új igazgatósági tagja.

Németh Kinga 1997-ben kezdte meg szakmai karrierjét az Audi Hungariánál. Az elmúlt csaknem 20 évben az Audi Hungaria és az Audi AG személyügyi területein több vezetői pozíciót is betöltött. Németh Kinga Knáb Erzsébettől veszi át az igazgatói tisztséget, aki a jövőben az igazgatóság elnökének megbízottjaként a vállalat magyarországi és közép-kelet-európai régióban végzett tudományos, felsőoktatási és politikai kapcsolatainak továbbfejlesztése érdekében folytatja munkáját. A stratégiai tanácsadói tevékenység közvetlenül az Audi Hungaria igazgatósága elnökéhez rendelt feladatkör.

„Vállalatunk nevében köszönöm Knáb Erzsébet sokéves elkötelezett munkáját. Az irányításával kialakított és nevével fémjelzett személyügyi stratégia jelentősen hozzájárult vállalatunk versenyképességének és jövőképességének erősítéséhez, foglalkoztatottaink munkahelyeinek hosszútávú biztosításához. Örömmel tölt el, hogy szakértelmével és széles látókörével továbbra is alakítja a vállalat stratégiáját“, mondta Alfons Dintner, a cég igazgatóságának elnöke. „Németh Kinga tapasztalt menedzser, aki széles kapcsolati hálóval rendelkezik, mind az Audi Hungariánál, mind az Audi Konszernen belül. A személyügyi munkát csaknem 20 éve alakítja vállalatunknál különböző vezetői pozíciókban. Személye garancia a kiváló stratégiai munka folytatásához. Tevékenysége során mindig előtérbe helyezi a versenyképességet, a munkahelyek hosszútávú megőrzését és a vállalat munkaadói vonzerejének megtartását.”

Az Audi Hungaria új személyügyért és szervezetért felelős igazgatója, Németh Kinga 1971-ben született Győrben. A Szegedi Tudományegyetem germanisztika szakának elvégzése után közgazdaságtant tanult a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Az Audi Hungariánál 1997-ben kezdte meg szakmai pályafutását. Különböző, a pénzügy és kontrolling területén végzett feladatok után számos vezetői pozíciót töltött be a személyügy területén. 2001-ben nevezték ki a személyügyi referensek területe vezetőjének. 2017-től az Audi AG-nál Ingolstadtban a duális szakképzésért felelt vezetőként. 2019-ben tért vissza az Audi Hungariához, az Audi Akadémia vezetőjeként. 2020-ban lett a személyügyi referensek, a személyügyi marketing és az utánpótlásprogramok területének vezetője.

Németh Kinga 2021. június 1-jétől az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

1 Comment on Németh Kinga az Audi új személyügyi igazgatója

Comments are closed.