Itt a legújabb Citroën

C3 Aircross
Megújult a Citroën kis méretű szabadidő-autója, a C3 Aircross. A belépő benzines modell ára 5,595 millió forint, a dízel változatért legalább 6,195 millió forintot kell fizetni.

A Citroën C3 Aircross érettebb lett, kifinomultabb, az új orr-résznek, az új karosszériaszíneknek és a színes beltér hangulatoknak köszönhetően pedig karakteresebb. A B-SUV szegmens közepére helyezhető, a verziók széles választéka miatt sokféle ügyfél igényeit kielégíti, magánszemélyekét csakúgy, mint a vállalati felhasználókét. Orr-részén a Citroën új arculati elemei tűnnek fel, szériafelszereltségként jelennek meg a LED-fényszórók, közepes felszereltségi szinttől pedig új ezüstszürke lökhárítóvédő díszíti a modellt.

1262504-uyqsnx164b-whr

A C3 Aircross kényelmes autó, tágas a hátsó ülésen utazók számára a lábtér és a belmagasság. A hátsó üléspad mindkét része 150 miliméterrel előre-hátra csúsztatható, míg az első utasülés vízszintesre döntésével összesen 2,4 méter hosszú raktér jön létre. A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően igen világos az utastér. A modell tizenkét intuitív vezetéssegítő rendszert kínál, köztük van a színes vetített kijelző és a lejtmenet-szabályozóval kiegészített kipörgésgátló.

C3 Aircross