Gyerekeknek gyűjt a Skoda

Burattino
A család pótlása lehetetlen, de mindent meg kell tenni, hogy azok a gyerekek, akiknek ez nem adatott meg, így is biztonságban és örömben éljék életüket. A Burattino Gyermekotthon a biztonságot meg tudja adni a védenceinek, de az álmok teljesítéséhez már segítségre van szükségük. Az itt élő gyerekek nem különböznek azoktól a gyerekektől, akik családjuk körében várják az ünnepeket és levelet írnak a Jézuskának. Legyen ön az, aki meghallhatja őket és teljesíts egyet az álmaik közül.

A karácsony egy csodákkal teli időszak, amikor bármi megtörténhet és a gyerekek csillogó szemmel figyelik, ahogy élő mesévé alakul át a világ. Szeretnénk, hogy azok a gyermekek is megtapasztalhassák a csodák erejét, akik gyermekotthonban élnek. A Skoda idén a Burattino Gyermekotthon lakóit lepi meg. Szeretnék az idei karácsonyt a gyermekotthon lakói számára még gazdagabbá tenni, ehhez pedig segítséget kérnek. Természetesen, mint minden kisgyerek, a Burattino védencei is vágynak ajándékokra, és ők is írtak listát a Jézuskának, vagy annak, aki meghallhatja őket. A kívánságok listája itt található:

Az ajándékokat a Škoda márkakereskedésekben gyűjtik. A gyűjtés és a kampány december 1-jétől 23-ig tart, további részletek: www.skoda.hu/karacsony