A Porsche Hungaria Innovációs és Tréning Centruma megnyitotta kapuit

ITC
Megnyílt a Porsche Hungaria budaörsi telephelyén a Porsche Hungaria nemzetközi szinten is kiemelkedő oktatási létesítménye, az Innovációs és Tréning Centrum (ITC). A hatalmas képzési és átadási kapacitással rendelkező központ az ország minden pontjáról várja a Porsche Hungaria hálózatába tartozó műszaki és értékesítési területen dolgozó szakembereket azért, hogy 21. századi, valóban modern és komplex ismereteket adhasson át nekik. 

PoHu ITC 13

A Porsche Hungaria számára komoly mérföldkőnek számít az ITC, hiszen ezen létesítmény megalkotásával óriási előrelépést hajtott végre a vállalat a gépjármű ágazatban az oktatás területén. Magyarország legnagyobb gépjárműimportőreként a vállalat felelősséget érez a hazai járműszerelői, értékesítői és munkafelvevői szakmák iránt, ezért tartja fontosnak, hogy a tudást minél szélesebb szakmai körökhöz eljuttathassa.

PoHu ITC 15

Nemzetközi szinten is elsők között épült ilyen tudástárral, oktatási anyaggal, oktatásszervezési és vizsgáztatási rendszerrel, szervizberendezés alkatrész hozzáféréssel, TV stúdióval is felszerelt oktatási centrum. A Porsche Hungaria tervei szerint évente több, mint 2000 oktatási napot biztosít a Centrum a szerződéses autójavító és kereskedői hálózat számára. Tágas átadójának köszönhetően pedig a vállalat mostantól akár egy nap 40 autót is képes lesz átadni flottaügyfeleinek.

PoHu ITC 1

A szervizoktatás és az átadás mellett az Innovációs és Tréning Centrum valódi járműakadémiaként autóipari konferenciák és értékesítési képzések helyszíne is lesz a jövőben.

(fotók: Besenyei Gergely)