Az Audi Hungaria tovább bővíti műszaki fejlesztését

műszaki fejlesztés Audi Hungaria mérnök nő
Az Audi Hungaria nem csupán a világ legnagyobb motorgyára; a motor- és járműgyártás, valamint világszintű beszerzési, IT és pénzügyi szolgáltatások mellett magas színvonalú műszaki fejlesztéssel is foglalkoznak a vállalat munkatársai. A Győrben 2001 óta működő műszaki fejlesztési részleg most új kompetenciákkal bővül, ugyanis az eddigi belső égésű és elektromos hajtásmodulok fejlesztését a teljes hajtásrendszerre kiterjesztik: a fejlesztési portfólió a jövőben a hajtásrendszerek járműbe történő integrációjának, a hajtásrendszer applikációjának, valamint a futóműrendszerek fejlesztési tevékenységével bővül, így a megújult terület munkatársai az Audi és a Volkswagen konszern egyes platformjainak hossz-, kereszt- és vertikális dinamikájának fejlesztését végzik a jövőben.

A győri hajtásrendszer fejlesztés szakemberei a jövőben nem csak a hajtásmodulokra, hanem a hajtásrendszerekre is nagy hangsúlyt fektetnek. Folyamatosan fejlesztik azokat a tulajdonságokat, amelyeket az ügyfelek a jármű dinamikájaként éreznek – a kereszt-, hossz-, és vertikális dinamikát. Ennek eredményeként a győri hajtásrendszer fejlesztés még több felelősséget vesz át az egész Audi és Volkswagen konszern járműprojektjeiből. A fejlesztőmérnökök sokéves tapasztalatot és erős kompetenciákat építettek ki a belső égésű motorok területén. Az járműipari transzformáció szellemében fejlesztési tevékenységüket kiterjesztették az elektromos hajtású járművekre is.

Az Audi Hungaria műszaki fejlesztési részlege több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. A győri hajtásrendszer fejlesztés és a járműfejlesztés szakembereinek munkája révén a teljes járműfejlesztési folyamat széles spektrumát lefedi. A fejlesztés során a munkatársak egy olyan modern tesztlétesítményre támaszkodhatnak, amely rendelkezik belső égésű motor, villamos hajtás és ezek perifériáit vizsgáló tesztpadokkal, valamint a legmodernebb komponens- és járműtesztpadokkal. Továbbá a győri műszaki fejlesztési részleg folyamatosan dolgozik a szimulációs módszereinek továbbfejlesztésén és ezek alkalmazási területeinek kiépítésén.