Autókkal segít a Porsche Hungaria

Porsche Hungaria
Két személyautót adott át az Ökumenikus Segélyszervezet részére Németh Balázs, a Porsche Hungaria Kft. ügyvezetője és Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő Kft. ügyvezetője a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Vizsolyban, ahol együttműködési megállapodást írtak alá Lehel Lászlóval, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójával.

Lehel László köszöntőjében elmondta, hogy Vizsolyban létrehoztak egy varrodát is, ahol a nők elsajátíthatják ezt a munkát és jövedelemhez is juthatnak. Hozzátette, az ország különböző pontjain vannak hasonló intézmények, ahol fontos szempont a munkahelyteremtés és a gyermekekkel való foglalkozás.    Hangsúlyozta, hogy a két társaság adománya nagy segítséget jelent az esélyteremtő munka kiterjesztéséhez. A két évre kapott járművek lehetővé teszik számukra a kapcsolattartást minden intézményükkel, és azt, hogy “magasabb szintre emeljék munkájukat”.

Németh Balázs, a Porsche Hungaria Kft. ügyvezetője azt hangsúlyozta, hogy az ország legnagyobb autóimportőreként kötelező feladatnak tartják a társadalmi felelősségvállalást. Elismerik a segélyszervezet munkáját és példaértékűnek tartják a tevékenységét, nem csak itthon, hanem a határokon túl is.