Új főnök a hatvani Boschnál

Január 1-jétől a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezetői igazgatói pozíciójában Volker Schillinget Wolfgang Stein váltotta.

Az új vezető Németországból, a Bosch reutlingeni gépjármű-elektronika gyárból érkezett, ahol gazdasági gyárigazgatóként dolgozott. A hatvani gyár műszaki irányítását továbbra is Roger Seemeyer műszaki ügyvezető igazgató látja el. Volker Schilling, aki 2011 augusztusa óta vezette a hatvani Bosch gyárat, szakmai pályafutását Németországban folytatja, ahol a teljes Bosch csoport világszintű audit szervezetéért felel.

Wolfgang Stein a németországi Stuttgarti Egyetemen szerzett közgazdasági diplomát tervezés és kontrolling szakirányon. 28 éve dolgozik a Boschnál, az utóbbi tíz évben a vállalat reutlingeni gépjármű-elektronika gyárát vezette. Wolfgang Stein feladata és célja új pozíciójában, hogy a műszaki ügyvezető igazgatóval együtt tovább fejlessze a hatvani gyárat, garantálja a jó gazdasági eredményeket, a kiváló működést és a már folyamatban lévő projektek sikerét. “Hiszem, hogy az itteni erős hatvani csapattal a Bosch előtt gyümölcsöző évek állnak. Rohamosan változik az ipar, az elektromos autók, a digitalizáció, a városi mobilitás, a hálózatba kapcsolás és az automatizált vezetés határozzák meg a trendeket. A hatvani Bosch gyár mindezekhez jelentősen hozzájárul, itt gyártják többek között a radarérzékelőket és szenzorokat, valamint a legtöbb autómárka elektromos vezérlőegységeit.”