Magyar Audiban utazik az olimpiai láng

Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs vezetője és Borkai Zsolt, Győr polgármestere

Az Audi Hungaria összesen 75 gépjárművel járul hozzá a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) sikeréhez. Ennek keretében személyautókat – Audi A3-tól egészen Audi Q7 modellekig –, valamint Volkswagen Multivan kisbuszokat bocsát a város rendelkezésére.

— Vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, Győr városával egymást erősítve törekszünk a sikerre. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen jelentős esemény rendezési jogát nyerte el városunk, amelyet az Audi Hungaria is magáénak érez és büszkén támogat – mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Magyarország első hivatalos olimpiai eseményét, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált Győrben rendezik 2017. július 23-29. között. A fesztiválra 50 ország 3600 14 és 18 év közötti fiatal sportolója és küldöttsége érkezik, hogy 10 sportágban – atlétika, kézilabda, torna, cselgáncs, kosárlabda, úszás, kajak-kenu, röplabda, kerékpár és tenisz – mérjék össze tudásukat.

Az Audi Hungaria szponzori autói nem csupán az olimpiai fesztivál alatt lesznek láthatók Győr utcáin, már az olimpia lángot is egy Audi Q7 és egy Győrben készült Audi A3 Cabriolet fogja szállítani.