Új Mercedes-szalon nyílt

Megnyílt a magyar tulajdonban levő Jász-Plasztik Autócentrum Kft. (JP Auto) legújabb Mercedes-Benz márkakereskedése Jászberényben, az 1,5 milliárd forintos beruházással a kft. 15 új munkahelyet teremtett, az új bemutatóterem és szervizcsarnok több mint 5 ezer négyzetméteren épült fel.

Kovács Róbert, a kft. ügyvezető igazgatója az eseményen elmondta: az elmúlt 20 évben a JP Auto több mint 6 ezer 500 új Mercedes-Benz modellt értékesített.    Hozzátette: a komplexumban 10 állásos személyautó- és tehergépjármű-szerviz, és a jelenleg elérhető legmodernebb technológiát alkalmazó karosszériajavító műhely és fényező üzem is helyet kapott.    A JP Auto a Jász-Plasztik cégcsoport része.

A nyilvános cégadatok szerint a jászberényi székhelyű Jász-Plasztik Autócentrum Kft. éves értékesítésének nettó árbevétele 2016-ban csaknem 24 milliárd forint, 2015-ben több mint 18 milliárd forint volt. A társaság adózott eredménye ugyanezen időszakban 757 millió forintra nőtt az egy évvel korábbi, mintegy 468 millió forintról.