Idősebb autóval is biztonságban

Lerobbant autó az országút szélén, meghiúsult családi nyaralás – mindez már a múlté  lehet. A napokban dobta piacra az Europ Assistance Magyarország új termékét, amely  kül- és belföldön, tekintet nélkül a gépjárművek életkorára, bármely autóra asszisztencia szolgáltatást és biztosítást nyújt.

Mindannyiunk rémálma egy jól induló autós családi nyaralás, amit tönkretesz egy műszaki hiba, és ami miatt idegen országban az út szélén vesztegelünk.. A gépjármű javítása, illetve elszállíttatása, de már önmagában a segítségkérés sem egyszerű dolog külföldön, idegen nyelven, főleg ha ez például egy éjszakai országút mellől válik szükségessé. Az Europ Assistance Magyarország az ilyen és hasonló helyzetekre nyújt megoldást most bevezetett új szolgáltatásával, amely egyszerre tartalmazza a gyors segítségnyújtást, és a mögötte álló biztosítást.  Az új termék egyedülálló a hazai piacon, mivel mostantól korlátozás nélkül köthető idős gépjárművekre is, és egy átlagos nyaralás időtartamára is, akár két-három hetes időszakra is. Ez annyit jelent, hogy akár egy 20 éves autóval útra kelő család is biztonságban érezheti magát műszaki meghibásodás vagy baleset esetén, mivel a szolgáltatás nem tartalmazza a korábbi, legfeljebb 300 000 lefutott kilométerre vonatkozó limitet sem.

Az új biztosítás vonatkozik a belföldi utazásokra, illetve a külföldiekre egyaránt. Az autós az Európai Unió 28 tagországa mellett további 14 európai országban kap gyors segítséget. A szolgáltatás mögött a világ egyik legnagyobb asszisztencia szolgáltatója, az Europ Assistance világhálózata áll, a szerződések biztosítási fedezetét az Europ Assistance csoport írországi biztosítója nyújtja. A biztosítás tartalmazza a műszaki segélykocsi gyors kiküldését, amely elvégzi a helyszíni javítást és a gépjármű üzemképes állapotba hozását.