Új helyre költözik Székesfehérváron a NÚSZ ügyfélszolgálati irodája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. székesfehérvári ügyfélszolgálati irodája az M7-es autópálya melletti pihenőből a városba költözik. Szeptember 2-ától már új helyen, a Berényi út 13. szám alatt, a megszokott nyitva tartási időben, ingyenes parkolási lehetőséggel várják partnereiket és vásárlóikat.

Mindenekelőtt a magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás, másrészt a zavartalan és kiegyensúlyozott működés hosszú távú biztosítása érdekében a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató az M7-es autópálya 59-es kilométerszelvényénél található pihenőjéből a városba, a Székesfehérvár, Berényi út 13. szám alatti épületbe költözteti ügyfélszolgálatát. A NÚSZ tapasztalatai szerint az ügyfelek döntő többsége ugyanis a városból autózott ki ügyintézésre az autópálya melletti irodába.

A székesfehérvári a NÚSZ egyik legforgalmasabb ügyfélszolgálati egysége a térségben: az itt dolgozó három ügyintéző évente több mint 11 ezer ügyfelet szolgál ki. (A megyében még Dunaújvárosban van kirendeltsége a NÚSZ-nak.) A szolgáltatások köre többek között az e-matrica értékesítésétől, a pótdíjakkal, rendszámelírással és -átírással kapcsolatos ügyintézésen át egészen a viszonylatijegy-tervezésig, az egyenlegfeltöltésig, valamint a különböző kérelmek feldolgozásáig terjed.

Az éves e-matricák értékesítését tekintve Fejér megye az előkelő második helyen áll az országos rangsorban. Idén az első félévben – a decemberi előértékesítéssel együtt – közel 210 ezer Fejér megyei matricát vásároltak az autósok, 10,3 százalékkal, mintegy 20 ezerrel többet, mint a múlt év azonos időszakában. A legkelendőbb a Pest és Fejér megyei matricakombináció, ebből mintegy 110 ezer talált gazdára. Kizárólag Fejér megyére érvényes matricát 14 ezer rendszámra váltottak.