Suzuki vette át a vezetést a közönségszavazáson

Év Magyar Autója

Február 1-28. között zajlik az Év Magyar Autója verseny idei közönségszavazása, ahol a nevezett 46 autó közül az olvasóink választják meg az év legnépszerűbb autóját. A szavazás harmadik hetében mintegy ezer szavazatot követően az esztergomi gyártású Suzuki Vitara vezet a Hyundai i20 és a kecskeméti Mercedes-Benz CLA előtt. Ön már szavazott?

Szavazzon kedvenc autójára, döntse el ön, melyik legyen az Év Magyar Autója 2021 verseny közönségdíjasa! Ha kedvez önnek a szerencse, értékes nyereménnyel gazdagodhat!

Mit nyerhet?

A nyereményjátékban résztvevők megnyerhetik az Autós Nagykoalíció által felajánlott 100 darab páros belépőt az AMTS 2021 kiállítás nyitónapjára (június 25., Hungexpo).

Hogyan szavazhat?

Szavazata leadását követően (csak egy autóra és egy emailcímmel csakis egyszer) adja meg a sorsoláshoz szükséges adatait és máris jogosulttá válik a nyeremények sorsolásán való részvételre. A nyereményjáték-szabályzat és az adatkezelés részletei ezen a linken érhetők el. A játékosok személyes adatait kizárólag a nyereményjáték lebonyolítása céljára kezeljük, a sorsolást követően töröljük.

A szavazás menete

A sorsoláson csak azok vehetnek részt, akik leadták valamelyik autóra a szavazatukat, megadták nevüket és emailcímüket, ahol értesíteni tudjuk a nyeremény átvételéről. Az Év Magyar Autója 2021 Közönségdíj szavazásban és a nyereményjátékban mindenki részt vehet, kivéve az Autós Nagykoalíció és a verseny lebonyolításában közvetlenül közreműködő cégek és szervezetek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. A nyerteseket március 2-án sorsoljuk ki számítógépes rendszerünk segítségével, a szavazás végeredményét, az Év Magyar Autója 2021 Közönségdíj győztes autóját pedig március 22-én a többi díj nyertesével együtt jelentjük be. Érvényesen játékra jelentkezni csak a beküldött valós név és valós e-mail adatok hiánytalan kitöltésével lehet. Szavazni február 28-án 23.59 percig lehet, ezt követően lezárjuk a szavazást. A nyerteseket az általuk megadott e-mailcímén értesítjük.