Új vezető az Opelnél

Az Opel importőri feladatait ellátó Wallis Automotive Europe-nál február 4-től Dalos Attila látja el az márkaigazgatói feladatokat.

A mérnök-közgazdász végzettségű szakember a Fordtól érkezett, ahol több vezetői pozícióban, többek között kereskedelmi igazgatóként, flotta értékesítési igazgatóként hálózatfejlesztési vezetőként dolgozott. Vezetése alatt indult útjára számos, a márka hazai sikereiben meghatározó projekt.

„Attila személyében olyan kollégát üdvözölhetünk a csapatban, aki már több fronton bizonyította szakmai és vezetői rátermettségét. Meggyőződésem, hogy az iparágban megszerzett sokrétű tapasztalata és kompetenciája eredményesen támogatja majd az Opel növekedési pályára állítását” – nyilatkozta Andrew Prest, a WAE ügyvezető igazgatója

„Megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan nagymúltú, a magyar piacon régóta sikeres márka, mint az Opel magyarországi tevékenységét irányíthatom. Egy igen tapasztalt, rutinos csapathoz csatlakozva elsődleges célom az, hogy a kereskedői hálózattal együttműködve az Opel részesedését a magyar eladásokból jelentősen növeljük és a márka pozícióját hosszabb távon is megerősítsük.” – jegyezte meg Dalos Attila.