Újabb audis segítség a koronavírus elleni küzdelemben

Az Audi Hungaria egy győri gyártású Audi Q3 típusú gépjárművet állít a Magyar Vöröskereszt rendelkezésére, hogy a szervezet hatékonyabban segíthesse az egészségügyi intézményeket és hatóságokat a koronavírus leküzdésében. Az autót Knáb Erzsébet személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag adta át Kun Szilviának, a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete igazgatójának.

„Vállalatunk Magyarország egyik legnagyobb és a legvonzóbb munkaadója, ezért kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Ennek jegyében szeretnénk hozzájárulni a koronavírus-járvány terjedésének megfékezéséhez, valamint a sikeres védekezéshez. Amellett, hogy vállalatunknál számos védelmi intézkedést sikeresen bevezettünk, szeretnénk a régióban is ebben a kihívásokkal teli, rendkívüli helyzetben segíteni. Nagyra becsüljük a Vöröskereszt munkáját és bízunk benne, hogy az autó rendelkezésre bocsátásával segíthetjük a szervezet munkáját és hozzájárulunk a járvány elleni sikeres védekezéshez” – mondta el Knáb Erzsébet.

f35599f1-9331-4756-88bb-e1c00d68b77c

A Magyar Vöröskereszt 2020 márciusa óta folyamatosan segíti az Országos Mentőszolgálatot a pandémia elleni küzdelemben. Ezen kívül az autót véradáshoz, szociális tevékenységek végzéséhez és elsősegélynyújtáshoz is fogják használni a jövőben.