Négy főnök a Boschnál

Bosch, Bosch-csoport
Júliustól négy ügyvezető igazgató irányítja a Bosch-csoport budapesti telephelyét. A Robert Bosch Kft. vezetői – Kemler András, Somogyi András, Szászi István és Vécsey Balázs – a Bosch-csoportnál új feladatokat ellátó Daniel Koriothot váltják, aki a Boscht magyarországi és Adria régiós vezetői posztja mellett korábban egy személyben látta el a budapesti vállalat irányítását.

A négy ügyvezető igazgató egymással szoros együttműködésben, közösen irányítja a vállalatot, és egy-egy területért önállóan felel. Kemler András a Robert Bosch Kft. műszaki területekért és a telephely működéséért felelős ügyvezető igazgatói tisztséget tölti be. Somogyi András a Robert Bosch Kft. humán erőforrás és jogi ügyekért felelős ügyvezető igazgatója lett, egyben továbbra is ő a Bosch humán erőforrásért felelős alelnöke Magyarországon és az Adria régióban. Szászi István a Bosch-csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban, emellett a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjának irányításáért is felel. Vécsey Balázs a Robert Bosch Kft. gazdasági ügyvezető igazgatójaként dolgozik a jövőben, valamint a magyarországi Bosch létesítménygazdálkodásért felelős vezetője marad.

A Bosch-csoport kilenc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéseként Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója. A csoport egyik telephelye a budapesti Robert Bosch Kft.

1 Comment on Négy főnök a Boschnál

Comments are closed.