Gombos Zoltán a BMW Magyarország új ügyvezetője

Gombos Zoltánt nevezték ki a BMW Group Magyarország új ügyvezető igazgatójának. Az értékesítési vezetői feladatokat Mester András veszi át május 1-jétől.

Gombos Zoltán

2022. május 1-jével Gombos Zoltánt nevezték ki a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatójának, aki a Prágába távozó Maciej Galanttól veszi át a feladatokat. A gépészmérnök végzettségű Gombos Zoltán több mint 20 éve dolgozik az autóiparban, a BMW Group Magyarországhoz 2013-ban csatlakozott alkatrész-és szolgáltatáskereskedelmi vezetőként, majd 2018-tól mostanáig a vállalat értékesítési vezetőjeként tevékenykedett. Az elmúlt négy évben a BMW magyarországi értékesítése jelentősen fejlődött, a bajor márka a prémium szegmens hazai térnyerésében, illetve az elektromobilitás hazai elterjesztésében is kiváltképp sikeres szerepet játszott.

Mester András

Az értékesítési vezetői feladatokat Gombos Zoltántól Mester András veszi át, aki ugyancsak széles iparági tapasztalattal rendelkezik. Közel 20 éves szakmai pályafutása során különböző értékesítés, marketing és hálózat, illetve üzletfejlesztési területen dolgozott a General Motors különböző márkái, később az Opel, valamint a Nissan márkaképviseleteknél. A marketing közgazdász végzettségű szakember 2018 nyarán csatlakozott a BMW Group Magyarországhoz, ahol előbb értékesítési területi vezetőként, majd 2019 tavaszától a mostani váltásig commercial operations menedzserként tevékenykedett sikeresen a számos kihívással teli piaci környezetben.