Ez lesz Magyarország következő autója

Cupra Terramar
Barcelona városától 1900 kilométerre, a Cupra továbbra is inspirálja a világot. Győrben ez a nem mindennapi márka leleplezte az Audi Hungaria 200 munkavállalója előtt a Terramart, a legújabb Cupra szabadidő-autót.

Az eseményen – amelyen a Cupra elnök-vezérigazgatója, Wayne Griffiths, Markus Haupt, a Seat termelésért és logisztikáért felelős alelnöke, Alfons Dintner, az Audi Hungaria elnök-vezérigazgatója, Les Zoltán, az Audi Hungaria igazgatótanácsának autógyártásért felelős tagja és az Audi Hungaria további képviselői is részt vettek – a munkavállalók testközelből tekinthették meg a járművet, amelyet 2024-től kezdődően ők maguk gyártanak majd.

Cupra

Az Audi Hungaria elnök-vezérigazgatója, Alfons Dintner szerint a Cupra Terramar „egy inspiráló modell, járműgyártásunk jövőjének erőteljes darabja”.

A 4,5 méter hosszú jármű Cupra géneket hordozó formai elemekkel ötvözi, hosszú motorházfedele és cápaorra az elszánt győzni akarását mutatja minden pillanatban. A tervek szerint 2024-ben piacra érkező autó belső égésű motorokkal és külső forrásról tölthető, körülbelül 100 kilométeres tisztán elektromos hatótávot kínáló, új generációs hibrid hajtásláncokkal is elérhető lesz. Névválasztása Terramar (Sitges, Spanyolország) városa előtt tiszteleg, ahol a márka útjára indult közel öt évvel ezelőtt. Ez a modell a Cupra 2025-ig terjedő villamosítási stratégiájának része, két további elektromos jármű, az UrbanRebel és a Tavascan mellett.

6 Comments on Ez lesz Magyarország következő autója

 1. And akkor mi van!!!?
  Ettől még nem lesz olcsóbb sem a kenyér sem a tej!!!??
  csak ennyi
  barátilag
  J.L.

 2. 18 millió.. Az átlag ember ezt soha nem tudja megvenni.
  Elérhetetlen itthon,szinte mindenkinek.
  Lassan a mindennapi ételért kell dolgozni, havi szinten ,még annak is akinek kicsit jobban megy a szekér.

 3. A kenyér vagy a holdra szállás áráról függetlenül még is ez lesz Magyarország következő olyan bérmunkás terméke, amit valószínűleg magyarok raknak össze, meg a robotok.

  Csak halkan magamban dünnyögve, ha ezt se hozzák ide, akkor se lesz olcsóbb a kenyér.. es az a gárda aki összerakja – kereshet más állást.
  Ennyi futár csak nem kell.
  Amúgy meg aki okosabb, kezdjen saját vállalkozást vagy 200 munkavállalóval…
  Nem lesz gond kenyérrel, időd sem marad kenyérért menni…
  Vagy… menjen futárnak. A reklámjukban bőven millió felett keresnék.
  Akkor meg ?

Comments are closed.