Elkészült a Cupra életérzés magyar zenei toplistája

Cupra
 A Cupra DNS-ének fő alkotóelemei az egyediség, dinamizmus és szenvedély. Ezt a spanyol életérzést mostantól a nemzetközi színtéren is elismert DJ páros, a StadiumX képviseli Magyarországon a márka nagyköveteként. A duó tagjai ennek apropóján összeállítottak egy olyan zenei listát, amely mindenkit felpörget – és nem csak vezetés közben.

A progressive house formáció két tagja, Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt – művésznevükön Dave Martin és Sullivan – a továbbiakban egy-egy Formentorral járják az utakat. Életmódjuknak és újszerű, egyedi stílusuknak megfelelően a mindennapi közlekedésükhöz is egy igazán különleges és dinamikus társat választottak. A páros tagjai az egész világot meghódították, csakúgy, mint a spanyol márka: több kontinensen, számos nagyvárosban és rengeteg fesztiválon léptek már fel, olyan nemzetközileg ismert és elismert producerekkel és énekesekkel alkottak közösen, mint David Guetta, Nicky Romero, Bob Sinclair vagy Sam Martin.

A Cupra életérzés által inspirált, „Formentor Fever” névre keresztelt playlistre a duó tagjai olyan elektronikus zenei előadók dalait válogatták össze, akik dinamizmusban és exhibicionizmusban a legközelebb állnak a barcelonai márka stílusához.