Az Apollo Tyres önkéntesei festéssel segítettek a gyöngyösi kórházban

Megújult a gyöngyösi Bugát Pál Kórház Hotel Diagnosztikai épületének földszintje.  A festésben a Gyöngyöshalászon gyárat építő Apollo Tyres munkatársai segítettek. Összesen 50 liter festéket és tucatnyi ecsetet használtak fel.

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház évente 20 ezer fekvő- és több mint 400 ezer járóbetegről gondoskodik. Az ellátásra szorulókat mostantól szebb környezetben tudják fogadni annak köszönhetően, hogy az Apollo Tyres önkénteseiből és a kórház dolgozóiból összeállt csapat szombaton közösen felújította az épület földszintjén lévő tereket, folyosókat. Ezek az intézmény leginkább igénybe vett részei, hiszen itt található a mentőbejárat, a laboratórium, a röntgen diagnosztikai és a sürgősségi betegellátó osztály.

Apollo_1

„Szilárdan hiszünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságában, ezért támogatjuk a környezetvédelmi, oktatási és egészségügyi fejlesztéseket, szorosan együttműködve a helyi intézményekkel így hozzájárulva a közösségek életminőségének javításához” – mondta Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary ügyvezető igazgatója.

Az Apollo Tyres korábban egy játszószoba kialakításával támogatta a helyi kórházat. A gyermekosztályon május óta hatalmas firkafal, könyvek és készségfejlesztő játékok, kirakók, bábszínház, társasjátékok várják a gyógyuló kis betegeket.