A sikertörténet folytatódik: átadták a 200 ezredik RX targoncát

A Still sikertörténete újabb mérföldkővel gazdagodott: a német vállalat legyártotta az RX széria kétszázezredik példányát, a narancssárga RX 20 elektromos targoncát az ulmi Seifert Logistics Group vezetője vette át ünnepélyes keretek között a hamburgi LogiMAT 2018 kiállításon. A januárban bemutatott RX 20 elektromos targonca minden tekintetben megfelel az immár hetven éve szállítmányozó és logisztikai szolgáltató családi vállalkozásnak.

A Still sikertörténete 1920-ban indult, amikor az alapító Hans Still megkezdte Hamburgban villanymotorok felújítását és javítását. A vállalat gyorsan növekedett, korai termékei áramfejlesztők voltak. A STILL 1949-ben mutatta be saját fejlesztésű, villanymotorral hajtott villástargoncáját, az EGS 1000 modellt. A Still későbbi R 50 modellje a világ legnépszerűbb háromkerekű akkumulátoros targoncája volt. A sikert az RX sorozat folytatta, a 2003-ban bevezetett X-széria ma is rendületlen népszerűségnek örvend. A narancs-ezüst fényezés a fenntarthatóság, valamint a hatékony és ergonomikus működés optimális összhangjának a szimbóluma. Az alapító innovációs szelleme mind a mai napig tüzeli a vállalatot, amely targoncagyártóból a világ egyik vezető, intelligens megoldásokat kínáló intralogisztikai beszállítójává vált.

A kétszázezredik RX targonca átadása megerősíti azt a szövetséget, amely a Still és a Seifert Logistics Group vállalatokat évtizedek óta összeköti. “A jubileumi targoncánk bizonyítja, hogy a legjobb úton járunk, amikor ügyfeleinket innovatív, korszerű, hatékony és fenntartható megoldásokkal szolgáljuk ki, ugyanakkor azt is jelzi, milyen fontos partnerünk a Seifert Logistics Group vállalat” – hangsúlyozta az átadáson Thomas A. Fischer, a Still értékesítési igazgatója. “A Still és a Seifert Logistics kapcsolata a megértésen, a megbízhatóságon és az abszolút ügyfélközpontúságon alapul” – tette hozzá Holger Brandt regionális értékesítési vezető.

Az ügyfeleit a teljes ellátás lánc során kiszolgáló, 1947-ben alapított Seifert Logistics Group regionális szereplőből globális szállítmányozóvá és nemzetközi logisztikai szolgáltatóvá vált. Az ulmi családi vállalkozás immár 1900 embernek ad munkát, a német logisztikai ipar egyik vezető képviselője. Európában 43 telephelyen szolgálják ki ügyfeleiket, legyenek azok autó-, papír-, vegyi-, építőipari, gyógyászati, vagy fogyasztási cikkeket gyártó vállalatok. A logisztikai cég 2017-ben mintegy 185 millió eurós bevételt ért el.

„A Seifert Logistics Group számára a mostani átadás mérföldkő. A gyors technológia változások világában is képesek kell lennünk kiszolgálni ügyfeleink változó igényeit. Folyamatosan nőnek például a rövidebb szállítási határidőkre és az átláthatóságra vonatkozó követelmények. A Still megoldásaival ezeknek a kihívásoknak kompetens és megbízható módon tudunk eleget tenni” – mondta el Christian Stoll, a Seifert Logistics GmbH ügyvezető igazgatója.