Csaknem száz diákot segít üzleti angol nyelvvizsgához a Tungsram

Tungsram Fotó: Kerekes Péter
Tavaly 36 középiskolai diák tett sikeres Europro B2-es üzleti angol nyelvvizsgát a Tungsram Future Talents programja keretében. Idén már öt iskolában csaknem száz tanuló készül a vizsgákra.

Idén már öt középiskolában kezdődött el a Tungsram Future Talents karrierprogramja, amely révén a diákok nem csupán az Europro B2 üzleti angol nyelvvizsga megszerzéséhez kapnak hathatós segítséget, de a gyárak és az üzleti élet működésével is megismerkedhetnek. A programot 2017 áprilisában még a GE Lighting indította, amelynek magyarországi egységeit idén áprilisban átvette a Tungsram-csoport, amely elkötelezett maradt a kezdeményezés iránt.

A Future Talents így immár a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Ganz Ábrahám Szakgimnáziumában, a Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolájában és Kollégiumában, az újpesti Ganz Ábrahám Két Tanítási Nyelvű Szakgimnáziumában és Szakközépiskolájában, a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumban és a Kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumban is zajlik. Tavaly mind a 36 résztvevő sikeres nyelvvizsgát tett, idén pedig már több mint kilencvenen gyürkőzhetnek neki az egy éves kurzusnak.